Stralen

Stralen

Straalbedrijf Catseman is al jarenlang een betrouwbare partner op gebied van stralen van metalen constructies en onderdelen.

Wat is stralen

Stralen zorgt ervoor dat de huidige verflaag van het oppervlak wordt verwijderd, of eventuele onzuiverheden zoals roest, verfresten en walshuid. Door het stralen verkrijgt het oppervlak ook de juiste ruwheid om het staal verder te kunnen behandelen met een nieuwe coating.

Gritstralen (voormalig zandstralen)

Straalbedrijf Catseman is gespecialiseerd op het gebied van gritstralen (in het dagelijks taalgebruik wordt nog vaak zandstralen gebruikt). Deze manier van stralen is een oppervlaktebehandeling van harde materialen, waarbij met behulp van een compressor en perslucht ‘gritkorrel’ tegen een oppervlakte worden geblazen. Een effectieve en bewezen techniek, die wij in ons straalbedrijf al jaren succesvol toepassen.

Jarenlange ervaring in het vak

Straalbedrijf Catseman heeft vele jaren kennis en ervaring opgebouwd met stralen en we zijn dit steeds blijven ontwikkelen. We beschikken over een moderne en volledig uitgeruste straalcabine (bouwjaar 2015), die voldoet aan de meest moderne eisen. Onze straalcabine is voorzien is van een stalen vloer en wandbekleding met staal en rubber. Een afzuiginstallatie zuigt het vrijgekomen stof af. Door de omvang en inrichting van ons bedrijfspand, kunnen we objecten van klein tot grote omvang en lengte behandelen in onze straal- en spuitcabine.

Straalbedrijf in Zeeland, dichtbij de grens met Vlaanderen

Door onze locatie vlakbij de vernieuwde N61 in Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland) zijn wij perfect gelegen voor opdrachtgevers uit Zeeuws-Vlaanderen en Midden-Zeeland, die via de Westerscheldetunnel en Terneuzen binnen 30 minuten op onze locatie kunnen zijn. Daarnaast is de afstand naar de Belgische grens slechts 15 minuten, waardoor we goed bereikbaar zijn voor opdrachtgevers uit het Meetjesland, Gent, Brugge en de kustregio van West Vlaanderen.

Waarom kiest u voor stralen bij Straalbedrijf Catseman

  • We hebben jarenlange ervaring en vakmanschap in het stralen van metalen
  • We leveren hoge kwaliteit en afwerking van straalwerk
  • We adviseren en denken actief mee over de juiste toepassing voor elk vraagstuk, in de samenwerking met onze opdrachtgevers

 

Straalbedrijf Catseman Offerte