Stralen

De juiste voorbehandeling voorafgaand aan een nieuwe laklaag of coating.

Stralen zorgt ervoor dat de huidige verflaag van het oppervlak wordt verwijderd, of eventuele onzuiverheden zoals roest, verfresten en walshuid.

Door het stralen verkrijgt het oppervlak ook de juiste ruwheid om het metaal verder te kunnen behandelen met een nieuwe coating.

Gritstralen

Straalbedrijf Catseman is gespecialiseerd op het gebied van gritstralen (welke ooit onze straaltechniek zandstralen heeft vervangen).

Deze manier van stralen is een oppervlaktebehandeling van harde materialen, waarbij met behulp van een compressor en perslucht ‘gritkorrel’ tegen een oppervlakte worden geblazen. Een effectieve en bewezen techniek, die wij in ons straalbedrijf al jaren succesvol toepassen.

Glasparelstralen

Straalbedrijf Catseman zal vanaf eind 2021 een nieuwe straaltechniek aanbieden, namelijk  glasparelstralen (ook parelstralen genoemd). Deze straaltechniek is geschikt voor de bewerking van o.a. RVS.

Medio 2021 verschijnt hierover meer informatie.

Jarenlange kennis en ervaring

Straalbedrijf Catseman heeft vele jaren kennis en ervaring opgebouwd met stralen en we zijn dit steeds blijven ontwikkelen.

We beschikken over een moderne en volledig uitgeruste straalcabine (bouwjaar 2015), die voldoet aan de meest moderne eisen. Onze straalcabine is voorzien is van een stalen vloer en wandbekleding met staal en rubber. Een afzuiginstallatie zuigt het vrijgekomen stof af.

Door de omvang en inrichting van ons bedrijfspand, kunnen we objecten van klein tot grote omvang en lengte behandelen in onze straal- en spuitcabine.

Straalbedrijf in Zeeland, dichtbij de grens met Vlaanderen.

Door onze locatie vlakbij de vernieuwde N61 in Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland) zijn wij perfect gelegen voor opdrachtgevers uit Zeeuws-Vlaanderen en Midden-Zeeland, die via de Westerscheldetunnel en Terneuzen binnen 30 minuten op onze locatie kunnen zijn.

Daarnaast is de afstand naar de Belgische grens slechts 15 minuten, waardoor we goed bereikbaar zijn voor opdrachtgevers uit het Meetjesland, Gent, Brugge en de kustregio van West-Vlaanderen.

Onze kwaliteit

Redenen waarom klanten voor Straalbedrijf Catseman kiezen als het aankomt op stralen.

  • We hebben jarenlange ervaring en vakmanschap in het stralen van metalen.
  • We leveren hoge kwaliteit en een zeer goede afwerking van straalwerk.
  • We adviseren en denken actief mee over de juiste toepassing voor elk vraagstuk.

Contactgegevens:

Straalbedrijf Catseman B.V.
Buys Ballotstraat 20
4507 DA Schoondijke
(Zeeuws-Vlaanderen)
T. +31 (0)117 308 340
E. info@straalbedrijfcatseman.nl
W. www.straalbedrijfcatseman.nl

Aangesloten bij: