Spuiten / coaten

Het juiste verfsysteem voor uw onderdelen of constructie

Straalbedrijf Catseman is al jarenlang een betrouwbare partner op gebied van spuitencoaten en verfsystemen voor metalen constructies en onderdelen.

Spuiten (natlakken).

Via een elektrostatische of conventionele spuittechniek, wordt een éénlaags of meerlaags natlaksysteem aangebracht op het oppervlak. Een goede coating of verflaag biedt – in combinatie met een goede voorbehandeling – een perfecte bescherming tegen roest en andere omgevingsfactoren (zoals chemische en bijtende stoffen).

Daarnaast krijgt het materiaal een professionele en kwalitatieve uitstraling, denk bijvoorbeeld aan de kleuren uit het logo van een bedrijf of organisatie of aan de juiste merkkleuren van uw machine of voertuig.

Kwalitatieve verf van geseleceerde fabrikanten en leveranciers.

Omdat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staat, wordt enkel gewerkt met verven en coatings van de door ons geselecteerde fabrikanten en producenten. Deze partners zijn in de voorbije jaren, op basis van ervaring, door ons geselecteerd. Er wordt gewerkt met verfsystemen, op basis van epoxy of hoogwaardige polyurethaan verven.

Momenteel werken we voornamelijk met de merken: PLP Coatings, International, Hempel en Vibol.

Jarenlange kennis en ervaring op het gebied van spuiten, coaten en natlakken.

Straalbedrijf Catseman levert maatwerk en advies, met betrekking tot de inzet van verschillende primers en verfsystemen.

Door de jarenlange ervaring in het vak, kunnen we als geen ander een inschatting maken van de meest geschikte toepassing.

Afhankelijk van het soort materiaal, de omgeving waarin deze terecht komt én de eisen en wensen van de klant, wordt een passende primer en verfsysteem geadviseerd.

Spuiten, coaten en natlakken in Zeeland; dichtbij de grens met Vlaanderen.

Door onze locatie vlakbij de vernieuwde N61 in Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland) zijn wij perfect gelegen voor opdrachtgevers uit Zeeuws-Vlaanderen en Midden-Zeeland, die via de Westerscheldetunnel en Terneuzen binnen 30 minuten op onze locatie kunnen zijn.

Daarnaast is de afstand naar de Belgische grens slechts 15 minuten, waardoor we goed bereikbaar zijn voor opdrachtgevers uit het Meetjesland, Gent, Brugge en de kustregio van West-Vlaanderen.

Onze kwaliteit

Redenen waarom klanten voor Straalbedrijf Catseman kiezen als het aankomt op spuiten, coaten en natlakken.

  • We hebben jarenlange ervaring en vakmanschap in het spuiten, coaten en natlakken van metalen.
  • We leveren hoge kwaliteit en een zeer goede afwerking van spuitwerk.
  • We adviseren en denken actief mee over het meest geschikte verfsysteem voor elke situatie.

Contactgegevens:

Straalbedrijf Catseman B.V.
Buys Ballotstraat 20
4507 DA Schoondijke
(Zeeuws-Vlaanderen)
T. +31 (0)117 308 340
E. info@straalbedrijfcatseman.nl
W. www.straalbedrijfcatseman.nl

Aangesloten bij: