Spuiten

Spuiten

Spuiten

Straalbedrijf Catseman is al jarenlang een betrouwbare partner op gebied van spuitencoaten en verfsystemen voor metalen constructies en onderdelen.

Wat is spuiten

Via een elektrostatische of conventionele spuittechniek, wordt een éénlaags of meerlaags natlaksysteem aangebracht op het oppervlak. Een goede coating of verflaag biedt, in combinatie met een goede voorbehandeling, een perfecte bescherming tegen roest en andere omgevingsfactoren (zoals chemische en bijtende stoffen). Daarnaast krijgt het materiaal een professionele en kwalitatieve uitstraling, denk bijvoorbeeld aan de huiskleur(en) van een bedrijf of organisatie of aan de juiste merkkleur(en) van uw machine of voertuig.

Ervaring in het vak van spuiten

Straalbedrijf Catseman levert maatwerk en advies, met betrekking tot de inzet van verschillende primers en verfsystemen.
Door de jarenlange ervaring in het vak, kunnen we als geen ander een inschatting maken van de meest geschikte toepassing. Afhankelijk van het soort materiaal, de omgeving waarin deze terecht komt én de eisen en wensen van de klant, wordt een passende primer en verfsysteem geadviseerd.

Geselecteerde fabrikanten en producenten

Omdat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staat, wordt enkel gewerkt met verven en coatings van de door ons geselecteerde fabrikanten en producenten. Deze partners zijn in de voorbije jaren, op basis van ervaring, door ons geselecteerd. Er wordt gewerkt met verfsystemen, op basis van epoxy of hoogwaardige polyurethaan verven. Momenteel werken we voornamelijk met de merken: PLP Coatings, International, Hempel en Vibol.

Waarom uw metalen laten spuiten bij Straalbedrijf Catseman

  • We hebben jarenlange ervaring en vakmanschap in het vak van spuiten en coaten
  • We leveren hoge kwaliteit en secure afwerking van spuitwerk
  • We adviseren en denken actief mee over de best passende verfsystemen voor elk vraagstuk, in de samenwerking met onze opdrachtgevers

 

Straalbedrijf Catseman Offerte