Ombouw Krone maaier (levering verfsysteem)

Project:

Ombouw Krone Big M naar graszaadmaaier

Opdrachtgever:

Loonbedrijf Paridaen, Sint Kruis

Omschrijving:

Straalbedrijf Catseman heeft het verfsysteem geadviseerd en geleverd voor dit project van Loonbedrijf Paridaen.

De Krone Big M maaier is in 2017 door Loonbedrijf Paridaen omgebouwd naar een graszaadmaaier, waarmee 3 zwaden van 3,90 meter tegelijk gemaaid worden. De resultaten en bevindingen uit seizoen 2017 zijn zeer positief geweest. Tegelijkertijd zijn er wat verbeterpunten geconstateerd, waarop de machine verder geoptimaliseerd kan worden. Deze aanpassingen worden uitgevoerd, zodat de machine volledig klaargemaakt wordt voor het nieuwe graszaad seizoen.

Momenteel (winter 2017/2018) worden de technische aanpassingen door onze klant verricht en wordt de maaier tevens voorzien van een nieuw verfsysteem. De werkzaamheden en het spuitwerk wordt volledig door Loonbedrijf Paridaen zelf uitgevoerd en gerealiseerd. Als Straalbedrijf Catseman hebben we het advies gegeven over het passende verfsysteem en mochten we de levering van de primer en lak verzorgen. Hiermee zal de maaier jarenlang voorzien zijn van een kwalitatieve en professionele lakbescherming en nette uitstraling.

Uiteraard zijn we voornamelijk in de markt voor stralen en spuiten op onze eigen locatie, maar we zijn onze klanten daarnaast graag van dienst in het adviseren en leveren van verf voor eigen projecten. Kortom, ook voor de aankoop van professionele verf bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Geef een reactie