Offerte verf

Offerte industriële verf

ZINK Bestel uw Zink verf
PRIMER Primer type 1 en 2
UNICOAT Ral, merk, inlezen
LAK Ral, merk, inlezen

Verkoop van verf

Voor de verkoop van verf bent u bij Straalbedrijf Catseman aan het juiste adres, zowel zakelijk als particulier. We leveren alle gewenste kleuren die u maar wenst. Denk hierbij aan alle RAL kleuren, maar ook aan speciale merkkleuren van machines of voertuigen. Daarnaast is het mogelijk om een ‘custom’ kleur voor u te maken of te bestellen op basis van een verfstaal die u bij ons aanlevert. We hebben een voorraad van de meest gevraagde kleuren. Indien niet op voorraad, dan bestellen we uw verf en kunt u deze op korte termijn af te halen in Schoondijke.

RAL kleuren

Straalbedrijf Catseman levert alle mogelijke RAL kleuren, in diverse toepassingen.Tip: Klik hier voor een overzicht van alle mogelijke RAL kleuren (grotere afbeelding) kleurenkaart-ral

Merk kleuren

Bent u op zoek naar het juiste kleur verf voor uw machine of voertuig? Dan bent u bij Straalbedrijf Catseman aan het juiste adres. We leveren alle mogelijke kleuren van de verschillende merken vrachtauto’s, trekkers, landbouwmachines en werktuigen. Informeer bij ons naar de verschillende verpakkingseenheden.